You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

VML Construct Van Merhaeghe

VML Construct Van Merhaeghe

VML Construct Van Merhaeghe

Onze projecten

Residentie Huis Van Thuyne

Pal in het hart van de stad Deinze vinden we dit nieuwbouwproject gelegen op de markt. Het bewaren van de historische karaktervolle gevel van Huis Van Thuyne in combinatie met de hedendaagse architectuur, het achterliggende stadspark en de centrale ligging maken dit project uniek.

Het project omvat een dienstencentrum op de benedenverdieping en 13 appartementen verdeeld over 4 woonverdiepingen. Ondergronds worden 17 parkeerplaatsen voorzien.

Locatie
Deinze

Residentie Park View

Fase 1 omvat 15 kwalitatieve parkappartementen met ruime terrassen of private gelijkvloerse tuin. Ondergrondse garages, bovengrondse parkeerplaatsen en een ruime overdekte fietsenstalling met oplaadpunten zijn voorzien. In de onmiddellijke omgeving treft men handelszaken, scholen en openbaar vervoer. Aspecten zoals bereikbaarheid, groen, rust en duurzaamheid zijn de grondleggers die aan basis liggen van het ontwerp voor de Residentie Park View. De locatie staat garant voor een vlotte verbinding naar het centrum, E40 en E17. Alle gebruikte materialen zijn van de beste kwaliteit met aandacht voor minimaal energieverbruik en maximaal leefcomfort.

Afgewerkt
06/2019
Locatie
Deinze

Nazareth - Eke

Nieuw woonproject gelegen te Eke - Nazareth omvat 4 nieuw te bouwen halfopen woningen in landelijke stijl. In de onmiddellijke omgeving treft men handelszaken, scholen en openbaar vervoer. De locatie staat eveneens garant voor een vlotte verbinding naar de N60, E40 en E17. Alle gebruikte materialen zijn van de beste kwaliteit met aandacht voor minimaal energieverbruik en maximaal leefcomfort.

Locatie
Eke

Residentie Nautic

Locatie
Kruisem

Residentie De Gieterij

Opstart
12/2019
Locatie
Etikhove

Residentie Leiebrug

Opstart
05/2020
Locatie
Deinze
/